.

Schlage CO200 CY70KP RHO 605 Електроника Security Кодот Родос за 13049 10025 KD

Schlage CO200 CY70KP RHO 605 Електроника Security Кодот Родос за 13049 10025 KD

DEN 19029.36

Тековен
Во магацинот.

Компјутер програмабилни со ревизија трага.До 2000 корисници и до 2000 ревизии и до 32 празници и 16 временски зони (во Зависност од контрола на пристап на софтвер).Кориснички права зачувани на заклучување.Способноста да додавате и бришете корисници на заклучување.КО-Серија е идеално решение за клиентите да бараат додадена безбедност и удобност на електронската контрола на пристап, без трошоци или сложеноста на целосно вмрежени систем.КО-200 е компјутер програмабилни со корисници на права зачувани на заклучување.На Рачен Уред (HHD) се користи во врска со својата контрола на пристап на софтвер, ви овозможува лесно да додадете или избришете корисници и да ги превземете audits.By издавање на електронски сертификати може да се минимизира бројот на механички копчиња издадени која го заштитува интегритетот на вашиот клуч систем.Голем број на сертификат за читателите се исто така достапни, вклучувајќи : тастатура само, магнетна лента, и близината.На магнетна лента и близината читателите се исто така достапни со тастатурата за додадена безбедност на мулти-фактор за проверка.Цилиндрични, mortise, mortise deadbolt и излез трим шасија опции се достапни, како и широк спектар на бои и држела да suite со вашиот постоечки хардвер.Механичкото копче замени е стандард и компатибилни со повеќе цилиндри видови.КО-Серија е исто така компатибилна со многу популарни брендови и видови на излез уреди.

Параметри на производот