.

3598 - Плакарот долна облека Организатор Фиока Divider 4 Сет, Темно Сива боја – QQ22

3598 - Плакарот долна облека Организатор Фиока Divider 4 Сет, Темно Сива боја – QQ22

DEN 811.20

Тековен
Во магацинот.

*На објектот вклучува 4 кутии : 6 ќелија(марами, врски), 8 ќелија(долна облека, кратко, врски), 7 ќелија(градник), 24 ќелија(чорапи) *Димензии : 12" X 6" X 4-1/4"H за 6 ќелија и 8 мобилен кантите *Димензија : 12" X 12" X 4-1/4"H за 7 ќелија и 24 мобилен кантите.

Параметри на производот