.

Овластувања за Прицврстување на Иновации 00831 СДС Индустриски Одделение најголемиот Дел Вежба Малку 5/8 Инчи со 8-Инчен, По 15 Кутија

Овластувања за Прицврстување на Иновации 00831 СДС Индустриски Одделение најголемиот Дел Вежба Малку 5/8 Инчи

DEN 4590.96

Тековен
Во магацинот.

За употреба во СДС (дупчиња вози во бунари) Ротациони чекани.Произведен да се во согласност со ANSI стандард B212. Овластувања За Прицврстување На Иновации.Може да се користи во конкретни, блокови, тули и камени плочи.Опис на производот Сили сврзувачки елементи е водечки снабдувач на конкретни и ѕидани подлога во Северна Америка и е лидер во прицврстување индустрија од 1921 година. Сили е ISO-9001 меѓународни anchoring производи компанија со долгогодишно искуство во следните групи : Механичка Заштита, Лепило, Light Duty, Кров и Карбид Вежба Битови.Од Производителот Сили сврзувачки елементи е водечки снабдувач на конкретни и ѕидани подлога во Северна Америка и е лидер во прицврстување индустрија од 1921 година. Сили е ISO-9001 меѓународни anchoring производи компанија со долгогодишно искуство во следните групи : Механичка Заштита, Лепило, Light Duty, Кров и Карбид Вежба Битови.

Параметри на производот