.

FSH1000GE Замена Филтер Елементи за Гарднер Денвер FSH1000G, 5 Micron Particulate / 5 ППМ Масло Отстранување Ефикасност

FSH1000GE Замена Филтер Елементи за Гарднер Денвер FSH1000G, 5 Micron Particulate / 5 ППМ Масло Отстранување

DEN 2392.80

Тековен
Во магацинот.

Отстранува масло магла и честички од компримиран воздух.Загарантирана да ги исполнуваат или надминуваат ОЕМ перформанси спецификации.Загарантирана да се вклопи во ОЕМ филтер за домување.Употреба на ОЕМ име и дел број за повикување само.Ова е ОЕМ еквивалент филтер елемент кој го заменува Гарднер Денвер FSH1000 GE и е загарантирана да ги исполнуваат или надминуваат спецификациите на оригиналниот производител.

Параметри на производот