.

HDMI Детектив Плус Кабел

HDMI Детектив Плус Кабел

DEN 5976.00

Тековен
Во магацинот.

EXT-HDMI-EDIDP Карактеристики : -Тип на Производ : Кабелски Менаџмент-Приклучок : HDMI.Димензии : -Целокупниот Производ Тежина : 2 -вкупна Висина - Врвот до Дното : 1.2 -вкупна Ширина - страна на Страна : 2.6 -Генерално Длабочина - Напред-Назад : 1.7.

Параметри на производот