.

Планирам Длабоко Чистење забен Конец Кул Нане 43.70 Јарди (Пакување од 2)

Планирам Длабоко Чистење забен Конец Кул Нане 43.70 Јарди (Пакување од 2)

DEN 226.80

Тековен
Во магацинот.

Производ на Планирам.Пакување од 2. Орално-Б планирам про-хит длабоко чистење забен конец помага во отстранување на наслаги помеѓу забите и под gumline со кул излив на чисти чувства.На свилен-мазна, делите отпорни текстура слајдови до 50% повеќе лесно во тесни простори наспроти Редовните конец.Рекламација На производот описи и упатства дадени од byare само за информативни цели и се квалификувани, во целост од страна на достапни информации од производителите на производи.Вие треба внимателно да ги прочитате сите пакувањето на производот, и да се јавите на производителот за било какви прашања пред да го користите производот.Додека ние настојуваме да се обезбеди дека производот описите на струја, производителите понекогаш промените на нивните производи.Ние не сме одговорни за неточности или misstatements за производи.Ние не обезбеди медицински совети или препораки.Вие не треба да ги користат информациите обезбедени byfor дијагностицирање или лекување здравствен проблем или болест.Ако имате или се сомневате дека имате здравствен проблем, веднаш контактирајте со вашиот обезбедувач на здравствена заштита.Информации и извештаи во врска со додатоци во исхраната не се проценети од страна на Прехрамбената и Лекарската Администрација или било која друга владина агенција и не е наменет да дијагностицира, третира, лечи или спречување на било која болест.

Параметри на производот