.

Господар Поставување Прстен 2.5625

Господар Поставување Прстен 2.5625

DEN 1655.76

Тековен
Во магацинот.

Господар Поставување Прстен, Големина 2.5625" за Flexbar Вистина-Понесе 3-Точка Понесе Gaging Систем.Спецификации за Нарачување на Менувачот, Gage Глави и Подесување на Прстените.Билатерални Класа Z челик.AGD Стандард Поставување Прстен-Вклучува Сертификат за Сообразност на производите.

Параметри на производот