.

ComStar 55-231 SFF-10 (Растворлив во Вода)

ComStar 55-231 SFF-10 (Растворлив во Вода)

DEN 1586.40

Тековен
Во магацинот.

Неутрален ph, надворешните воз и автобус тело почиста.Com Star international inc.Се на светот е најсеопфатна производителот на еколошки безбедни, индустриска сила хемиски производи.За разлика од нашите конкуренти кои може да се специјализираат само во еден производ линија, Com Star е лидер во земјите во развој, производство и маркетинг над 300 специјализирани производи.Земја на потекло : сад.Неутрален p H, надворешните воз и автобус тело почиста.Com Star international Inc.Се на светот е најсеопфатна производителот на еколошки безбедни, индустриска сила хемиски производи.За разлика од нашите конкуренти кои може да се специјализираат само во еден производ линија, Com Star е лидер во земјите во развој, производство и маркетинг над 300 специјализирани производи специјално дизајниран за трговија професионално веќе повеќе од 45 години.

Параметри на производот