.

ДУРИ и Thermoelectric Црвено и Бело Вино Кулер,Константна Температура и Влажност, Dual Воздух Дуктус Воздух Систем за Ладење

ДУРИ и Thermoelectric Црвено и Бело Вино Кулер,Константна Температура и Влажност, Dual Воздух Дуктус Воздух

DEN 698.40

Тековен
Во магацинот.

Постојана температура вино кабинет има вграден-во вода складирање кутија, кој автоматски ја распределува влажност и да се симулира складирање на животната средина на природните винарска визба.Постојана температура вино кабинет има вграден-во вода складирање кутија, кој автоматски ја распределува влажност и да се симулира складирање на животната средина на природните винарска визба.Innovatively додаде ладен воздух циркулаторниот систем за директен систем за ладење ефективно да се балансираат температура на чување и да се спречи мраз.Правец на циркулацијата салда на температура на чување на секое шише 5-18 ° C широк простор за контрола на температурата, изградена-во циркулација на воздух за ладење на системот, испраќа ладен воздух за да го секој агол, така што секое шише на вино може да биде на соодветна температура Поради една точка за ладење на традиционалните директно ладење, тоа е лесно да се предизвика мрзнување, нерамна температура и други проблеми, па дури и сериозно смрзнатини вино.Вграден-во циркулација на воздух за ладење на системот, и го праќа ладен воздух за да го секој агол, така што секое шише на вино може да биде на соодветна температура.На плута суши создава празнини кои овозможуваат воздухот да влезат во шише и да се забрза оксидација на виното.Имајте на вино и вие во тивко и удобно опкружување.

Параметри на производот