.

Moffat M234757 E32D Внатрешното Стакло од Врата, Собрание

Moffat M234757 E32D Внатрешното Стакло од Врата, Собрание

DEN 11481.12

Тековен
Во магацинот.

Пакет тежина : 8.6 lbs.Пакет висина : 30.0 ".Пакет должина : 5.0 ".Пакет ширина : 24.0 ".Moffat M234757 E32 D Внатрешното Стакло од Врата, Собранието Вистински ОЕМ замена дел Moffat специјализира во производство на комерцијални конвекција печки, proofers и одржување кабинети Употреба вистински ОЕМ делови за безбедност, сигурност и перформанси.

Параметри на производот