.

Archoil Крајната Дизел Комплет - AR9100 Триење Модификаторот (16oz) + AR6500 Дизел Третман (40oz) + AR6400-D Дизел Гориво Систем Почиста (12oz)

Archoil Крајната Дизел Комплет - AR9100 Триење Модификаторот (16oz) + AR6500 Дизел Третман (40oz) + AR6400-D

DEN 1560.00

Тековен
Во магацинот.

На Archoil Крајната Дизел Комплет - Вклучува три најдобрите продавачи на голем попуст.AR9100 Триење Модификаторот (16oz).AR6500 Дизел Третман (40oz) - Третира 400 Литри (Употреба на секој пополнете-up).AR6400-D Дизел Гориво Систем Почиста (12oz).Мора да се има комплет за дизел возила - враќа на перформансите на моторот, брзо во кожата и ја зголемува гориво систем и обезбедува cetane поттик.Ја зголемува силата и одговор.Го намалува триењето и обезбедува анти-носат, екстремен притисок и анти-заштита од корозија.Вртежите на бучава и вибрации.Го штити моторот за време на ладно започнува.Кожата и го спречува мил/лак депозити.Се протега се исцеди маслото интервали.Оптимизиран за дизел мотори.Брзо се подобрува ефикасноста на горивото систем.Чисти инјектори, турбо & СОПИРАЧКИ.Коригира инјектор спреј модели, го спречува предвременото пропаѓање на турбо и го намалува СОПИРАЧКИ regenerations.Искуство врати перформанси, подобрена економичност на горивото и неспокојот лер.Третира 40 литри на дизел.Ја Подобрува Ефикасноста На Согорување (Го Намалува Soot & Smoke).Чисти Инјектори, Турбо & DPF (го Намалува Regens).Подмачкува & Штити Гориво Систем од Носат & Предвремена Неуспех.Ги Намалува Трошоците За Одржување & Протега Компонентата Живот.Ја зголемува Економичноста на Горивото (MPG) 6-10%.Компатибилен со сите видови на дизел гориво системи.Ја зголемува Cetane до 8 поени.

Параметри на производот