.

Сензор-1 ДС-GVSD-TJ1, Црна

Сензор-1 ДС-GVSD-TJ1, Црна

DEN 1204.80

Тековен
Во магацинот.

Претплата - без операција.Стандард магнетни планината.Ув стабилна пластични комплет.Произведено во САД.сензор-1 GPS земјата брзина Сензор Со tee-џет следи конектор со 1 Hz ажурирање на S со екранот претвора сигналот да Радар сигнал.Брзината на Сензорот има 1/0 mph точност. 5 до 20 km, 12 паралелно канал GPS приемник & 57 Пулсот.Сензорот е отпорна на земјоделски хемикалии & може да работи на температури од -40 C да 65 C со ладна почетокот на под 60 S & топла почетокот на под 45 S.

Параметри на производот