.

Opti-Смазка XPD Формула Дизел Гориво на Силажата: 5 Литри Pail со Тешки Додатоци (1 HD Рака Пумпа и 4 Празна 8 Унца Шишиња)

Opti-Смазка XPD Формула Дизел Гориво на Силажата: 5 Литри Pail со Тешки Додатоци (1 HD Рака Пумпа и 4 Празна

DEN 6824.64

Тековен
Во магацинот.

Оваа дизел гориво адитивот се покажа за подобрување на гориво километражата на годината, кои ви даваат повеќе bang за вашиот долар.Овој додаток зголемува cetane до 3 поени и содржи анти-гел што го задржува вашиот гориво тече надолу за да -10 С°.Таа работи да ги подобри перформансите на вашиот камион преку целата година.НАПРАВЕНИ ЗА ОПТИМАЛНО ПОДМАЧКУВАЊЕ : Вашиот камион е таму за вас, секоја минута и секој километар, кој е зошто тоа е важно да се задржи во приштина состојба и алатките во алатникот.Opti-Смазка XPD формула чисти инјекторите додека помагање на спречат идни start-up.Ова, пак, создава почиста резервоарот, така што ќе можат да уживаат во подобрување на гориво километражата и подобар работи моторот.За среќа, постои начин да се поправи со Opti-Смазка XPD формула.Еден од најлесните начини за да се обезбеди овој додаток е правилно да се меша е да го додадете на пумпата додека причина.Постојат неколку бенефиции за користење на Opti-Смазка XPD Формула Дизел Гориво на Силажата.

Параметри на производот