.

Deschem 400mm,24/40,Allihn Кондензаторот,Топката Тип Condensar

Deschem 400mm,24/40,Allihn Кондензаторот,Топката Тип Condensar

DEN 839.76

Тековен
Во магацинот.

Направени Од G3.3 Borosilicate Стакло.Annealing Точка 560℃.Линеарен Коефициент на Ширење 32×10-7/℃.Омекнување Точка820℃.Deschem Наука Снабдување.Deschem 24/40,400 mm,Allihn Кондензаторот,Топката Форма,Стакло Labware Made од borosilicate стакло 3.3 Allihn Кондензаторот,На јакна должина е 400mm,Со 10мм црево конекција.

Параметри на производот