.

HDAACKLL Smart Модул ESP01 Програмер Адаптер UART GPIO0 ESP-01 CH340G USB да ESP8266 Сериски Безжичен WiFi Развој на Одборот за Поправка и Замена

HDAACKLL Smart Модул ESP01 Програмер Адаптер UART GPIO0 ESP-01 CH340G USB да ESP8266 Сериски Безжичен WiFi Развој

DEN 565.68

Тековен
Во магацинот.

Овој модул е USB адаптер/програмер за ESP8266 модули од типот ESP-01. Тоа е удобно опремени со 2x4 P 2.54 mm женски насловот за да приклучок на ESP01 (според илустрација слика 2) и конфигурирање или може да започне веднаш.Голем 1000µF капа ќе ви помогне да се добие стабилна 5.0 V VCC од USB автобус и скокач (на правото на 2x4 P header)(ние не нудиме било скокач !!!!) ќе ви помогне да го конфигурирате GPIO0 линија според потребите.Модулот е врз основа на USB-UART мост CH340 од WCH кој е компатибилен со сите платформи.

Параметри на производот