.

TVA1 TVA6 Предизвика Вентил замена на Делови Компатибилен со Макс CN55 CN70 CN80 Меѓусебно Серпентина за Кадрирање Nailer 2PK

TVA1 TVA6 Предизвика Вентил замена на Делови Компатибилен со Макс CN55 CN70 CN80 Меѓусебно Серпентина за Кадрирање

DEN 455.76

Тековен
Во магацинот.

2pc TVA6 Предизвика Вентил замена на Делови.Резервни TVA6 предизвика вентил.Активирањето на комплет вентил заменува CN80548 TVA6 се вклопува CN55, RN45. CN70 CN80 серпентина nailers.Одговара : RN45 ,N50, N50fn , N57, N58, N60, N64, N70, N80 C, N89 C, N66, N100, N400, 650 S4-2, 650 S5-2, 750 S4-2, 750 S5-2, 850 S4-2, 863 S4-2, RN45, RN46, T40 S5 CLP, T50 S4-2, F21 PL, F38 WW, F33 PT, N75 C, N86 C. 2pc TVA6 Предизвика замена на Вентили Parts Aftermarket TVA6 предизвика вентил.Активирањето на комплет вентил заменува CN80548 TVA6 се вклопува CN55, RN45. CN70 CN80 серпентина nailers .Одговара : RN45 ,N50, N50fn , N57, N58, N60, N64, N70, N80 C, N89 C, N66, N100, N400, 650 S4-2, 650 S5-2, 750 S4-2, 750 S5-2, 850 S4-2, 863 S4-2, RN45, RN46, T40 S5 CLP, T50 S4-2, F21 PL, F38 WW, F33 PT, N75 C, N86 C.

Параметри на производот