.

213 Viton О-Прстен 75A Брегот Црна, Фунта Печат (Пакување од 10)

213 Viton О-Прстен 75A Брегот Црна, Фунта Печат (Пакување од 10)

DEN 325.20

Тековен
Во магацинот.

Брегот durometer е на цврстината на материјалот, и неговата отпорност на постојан вовлекување.Повисок durometer вредност укажува на поголема отпорност на вовлекување на скала од 0 до 100, со 100 укажува нема вовлекување.Може да се користи низ широк температура се движат од -15 степени F (-26 степени C) до 400 степени F (205 степени C).Направени од Viton (fluorocarbon еластомер) за употреба со различни хемикалии и горива.O-прстени најчесто се обезбеди притисок и течност печат помеѓу cylindrically облик, се преклопуваат, за парење површини и најчесто се гледа во мотори, чешми, прирабници, вентили и разни цилиндри.Durometer (цврстина) на 75 A за отпорност на пенетрација Круг пресек за да се обезбеди печатот помеѓу цилиндрични се преклопуваат површини.

Параметри на производот