.

ExpertPower 400-430MHz UHF двонасочна Радио Камшик Антена за Icom ФА-SC25U F21 F21S F21BR F21GM F24 F24S F4 F4GS F4GT F4TR F40 F40GS F40GT F4001 F4011 F4021 F4021S F4021T F4061 F4061S F4061T F4101 F4101D F43 F43GS F43GT F43TR F80S F80T F80DS F80DT

ExpertPower 400-430MHz UHF двонасочна Радио Камшик Антена за Icom ФА-SC25U F21 F21S F21BR F21GM F24 F24S F4

DEN 198.00

Тековен
Во магацинот.

Бренд Нови |. 6.25". 400-430 MHz UHF. 30 дена гаранција за враќање на парите на неисправни или погрешно предмети.Замена на Дел # : ФА-SC25 UAntennta Фреквенција : 400-430 MHz UHFCompatible Со : Icom F21, F21 S, F21 BR, F21 GM, F24, F24 S, F4, F4 GS, F4 GT, F4 TR, F40, F40 GS, F40 GT, F4001, F4011, F4021, F4021 S, F4021 T, F4061, F4061 S, F4061 T, F4101, F4101 D, F43, F43 GS, F43 GT, F43 TR, F80 S, F80 T, F80 DS, F80 DT.

Параметри на производот