.

Компатибилен Тонер Кертриџ Замена за Брат TN780 TN-780 (Црна, 2-Pack)

Компатибилен Тонер Кертриџ Замена за Брат TN780 TN-780 (Црна, 2-Pack)

DEN 671.76

Тековен
Во магацинот.

Совети : Кликнете на купон за попуст на Пакет Содржина 2-Pack Компатибилен Брат Тонер Кертриџ TN780 TN-780 TN-780 TN780 Тонер Кертриџ Компатибилен Брат Печатач Модели Брат ХЛ-5440 ХЛ-5450 DN Брат ХЛ-5470 DW ХЛ-5470 DWT Брат ХЛ-6180 DW ХЛ-6180 DWT Брат MFC-8510 DN MFC-8710 DW Брат MFC-8910 DW MFC-8950 DW 30% Повеќе Страна Принос До 31,200 страници принос на 2-Pack Компатибилен Брат Тонер Кертриџ TN780 TN-780 (додадено 30% повеќе тонер во секој Тонер Кертриџ); пониска цена, но високото страница принос, ќе заштедите многу повеќе од 30% цена.Јасно стигнат до клиентите преку : "Цел Листа" -> Search "Цел ID".Кликнете "Контакт Со Сервисот".

Параметри на производот