.

AT&T CLP99387 DECT 6.0 Проширување Cordless Телефонот со Bluetooth Поврзување на Мобилен, Паметни Повик Блокатор и Одговарање Систем, Металик Сина со 3 мобилни Телефони

AT&T CLP99387 DECT 6.0 Проширување Cordless Телефонот со Bluetooth Поврзување на Мобилен, Паметни Повик Блокатор

DEN 2878.80

Тековен
Во магацинот.

Поврзете го вашиот мобилен Телефон преку Bluetooth и пристап siri, s глас и Google сега.Дигитален систем за Одговарање со гласовен водич евиденција до 22 минути.HD аудио со Еквилајзер за кориснички аудио.Caller ID евиденција изминатите 50 имиња и броеви.Компатибилен со ATs упатство може да се најде од Поддршка на Производот дел од нашата компанија веб-сајт.

Параметри на производот