.

HHIP 6061-0187 08IRA60 Калај Обложени Иконата Вметни.188 mm IC

HHIP 6061-0187 08IRA60 Калај Обложени Иконата Вметни.188 mm IC

DEN 124.56

Тековен
Во магацинот.

Внатрешни провира и grooving.Десната рака се намали.Широк спектар.Делумно профил.Едб Обложена.HHIP 08 IRA60 Внатрешни провира и grooving широк спектар тема вметнете достапен во десната рака се намали.Делумно профил.Едб Обложена.Јас.В.е .188mm.Теренот е 0.05-1.50 mm.TPI е 48-16. L е .315".Р е .002".x е .024".Y е .028".

Параметри на производот