.

КОНСТАНТЕН Аудио Автомобил Стерео Инсталирате Цртичка за Полнење, Жица Темперамент, и Антенски Адаптер за Инсталирање на Двојно Din Резервни Радио за 2002 2003 2004 2005 Dodge

КОНСТАНТЕН Аудио Автомобил Стерео Инсталирате Цртичка за Полнење, Жица Темперамент, и Антенски Адаптер за Инсталирање

DEN 910.80

Тековен
Во магацинот.

Двојно Din радио комплет, жица темперамент и антенски адаптер за инсталирање на резервни радио.Цртичка комплет работи со Двојно din Радио.Цртичка за полнење има црн финиш.Важно : Бара фабрика цртичка рамки и под-цртичка за сечење за да се вклопи во новите поголеми радио.Работи само со стандарден аудио системи.Не се компатибилни со една фабрика проширија систем како Бесконечност, Bose, итн.Ќе не задржат фабрика воланот, аудио контроли - дополнителни адаптери потребно.На некои не-Дин spec големина радија може да не го собира и треба да биде модификувана што е нормална.Компатибилен со : 2002 2003 2004 2005 Dodge Ram меморија.Двојно Din радио комплет, жица темперамент и антенски адаптер за инсталирање на резервни радио.Цртичка комплет работи со Двојно din Радио.Цртичка за полнење има црн финиш.Жица темперамент и антенски адаптер приклучок директно во колата.Важно : Бара фабрика цртичка рамки и под-цртичка за сечење за да се вклопи во новите поголеми радио.Работи само со стандарден аудио системи.Не се компатибилни со една фабрика проширија систем како Бесконечност, Bose, итн.Ќе не задржат фабрика воланот, аудио контроли - дополнителни адаптери потребно.На некои не-Дин spec големина радија може да не го собира и треба да биде модификувана што е нормална.Компатибилен со : 2002 2003 2004 2005 Dodge Ram меморија.

Параметри на производот