.

Quicksilver 8M0129072 Лебди Проп Блок

Quicksilver 8M0129072 Лебди Проп Блок

DEN 570.48

Тековен
Во магацинот.

Рацете слободни, пластични пропелер блок држи пропелер од вртење кога отстранување или инсталирање на проп ореви.Одговара на сите outboard и стерн вози апликации.Рацете слободни, пластични пропелер блок држи пропелер од вртење кога отстранување или инсталирање на проп ореви.Произведени од страна на Меркур Морските на нашите строги original equipment manufacturer спецификации за да ги максимизирате перформансите на вашата Жива и Маринер outboard или Mer Cruiser стерн диск.Кога се менува или замена на пропелери, испитајте ја вашата anodes за корозија или спротивставувајќи и да го замени колку што е потребно.Да се направи иднина пропелер отстранување полесно, грб вашиот пропелер вратило со лесна примена на Посебни Смазка 101 или 2-4-В.Нема резервни компанија доаѓа во близина на ниво на истражување и дизајн како Quicksilver; купување на Quicksilver е купување перформанси, заштита и мир на умот.Имајте на одборот вашиот брод со твоите лебди проп клуч.Тој заработил лојални следниве со обезбедување на највисок квалитет на производи за кои се тестирани преку некои од најпознатите ригорозни средини и постапки за тестирање.

Параметри на производот