.

Dltmysh Potentiometer RV24YN20S B103 10K ohm Potentiometer

Dltmysh Potentiometer RV24YN20S B103 10K ohm Potentiometer

DEN 1010.40

Тековен
Во магацинот.

Dltmysh.Контролира брзината на DC-мотор со прилагодување на пулс ширина модулација.Погоден за низок напон и струја.Прекуструјна заштита со 2 amp осигурач - на осигурувачот ќе удар ако има премногу сегашните и може автоматски да се поврзе по осигурувачи кул.На potentiometer има надворешен конекција линија, но без прекинувач.Отпор Толеранција : 10%Технологија : Метал Alloy Type : Ротари Potentiometer Rated Моќ : 0.25 W. 0 W.0.125 W,0 W.

Параметри на производот