.

TWD TradeWinds ASPS-04 Расположливиот Antistatic Полипропилен Примерок Трансфер Лажичка, 10-15 mg Капацитет, крупните, Црвена (Пакување од 100)

TWD TradeWinds ASPS-04 Расположливиот Antistatic Полипропилен Примерок Трансфер Лажичка, 10-15 mg Капацитет,

DEN 96.48

Тековен
Во магацинот.

Ефективни.Antistatic полипропилен.Лесен и брз трансфер на milligram количини.Го намалува времето и трудот на повторувачки мерење.Лесно раздавам пакети.За Еднократна Употреба, Анти-Статички Полипропилен Топки.Цена-ефикасен, лесен и брз трансфер на milligram количини.Тоа го намалува времето и трудот на повторувачки мерење.Анти-статички полипропилен, лесно раздавам пакети. 10-15 mg капацитет, крупните, Црвена боја.

Параметри на производот