.

(200-КОМПЛЕТ) Инјектор за Гориво Обнова на Услугата DIY за Полнење за УНИВЕРЗАЛНА EV1 Мотори Инјектор O-Прстени, Инјектор Изолација, Инјектор Задржување Pintle Капи, Инјект?

(200-КОМПЛЕТ) Инјектор за Гориво Обнова на Услугата DIY за Полнење за УНИВЕРЗАЛНА EV1 Мотори Инјектор O-Прстени,

DEN 1679.76

Тековен
Во магацинот.

Предаден од Калифорнија, САД, испорака обично трае 2-3 дена.Користење на Viton Fluoropolymer O-прстени, Pintle Капи, Микро Филтри и Изолација.Ги вклучува сите сликата O-Прстени, Микро /Кошница Филтри, Изолација, Задржувајќи/Pintle Капи за 200 Инјекторите.Комплетна Услуга за ПОЛНЕЊЕ Специјално направени за УНИВЕРЗАЛНА EV1 Мотори.Примена на УНИВЕРЗАЛНА EV1 Мотори 200 парчиња, секоја по цел Пакет Вклучува 101 тип на микро филтер 203 тип О-прстен - црна боја (FKM VITON материјал) 203 тип О-прстен-кафеава боја (FKM VITON материјал) 302 тип зелено печат прстен (големина на : 13.2*11*1.3 мм) 307 тип spacer (големина : 12.6*8.4*2mm) 308 тип pintal капа (големина на : 12*8*6.5 мм) O-прстени се произведени со користење на најдобрите материјал FKM VITON .Овој материјал отпорен на висока темп, повеќе од 200 степен.Забелешка Без инсталација водичи се вклучени, ние препорачуваме да се побара професионална инсталација.Било каква штета во текот на инсталацијата нема да бидат вратени.Ќе дојде со сето она што го гледате во слика.За сите прашања или посебни барања како што поголем износ да нарачате ве молиме пишете ни.

Параметри на производот