.

Смит-Југозападниот, Сент Луис Мисури 2022 Ѕидниот Календар

Смит-Југозападниот, Сент Луис Мисури 2022 Ѕидниот Календар

DEN 339.84

Тековен
Во магацинот.

Спирала граница.Печатени на тешки карта на акции.Исполнет со полна боја, сјајни фотографии.Карактеристики 24 месец at-a-glance видите.Доволно простор за означување на состаноци и настани, правење белешки, и повеќе.Спирала граница и отпечатена на тешки карта на акции, можете да потрошите годината истражување здивот и препознатлив ставови со овие полна боја, сјајни фотографии.Пространа мрежи на овој календар се обезбеди доволно простор за означување на состаноци и настани, правење белешки, и повеќе.Тоа вклучува и месечината фази, како и религиозни, САД и Канада празници.Неговата Година На прв Поглед страница, кој тековната и следната година, заедно со месец пред и еден месец по гледишта во секој месец даваат погодност за одржување на патеката на животот важни настани.

Параметри на производот