.

Најдоброто од Јохан Штраус

Најдоброто од Јохан Штраус

DEN 311.76

Тековен
Во магацинот.

Јохан Штраус напиша стотици uplifting валци, маршеви и полека, плус 16 поставен operettas, најдобрите од нив се тука.Ќе добиете 150 минути на фаворити, како Синиот Дунав; Приказни од Виена Шумата; Гром и Молња Polka; Гласови на Пролет; Вино, Жени и Песна , и многу повеќе од еден од најплодните композитори на 19-ти век!.

Параметри на производот