.

Z-Бран Приклучок со Енергија Мониторинг, Z-Бран Плус Мини Штекер Изградена-во Repeater Range Extender, Прекуструјна Заштита, Z-Бран Центар е Потребно, Алекса и Google Асистент Комп?

Z-Бран Приклучок со Енергија Мониторинг, Z-Бран Плус Мини Штекер Изградена-во Repeater Range Extender, Прекуструјна

DEN 847.20

Тековен
Во магацинот.

Простор за заштеда на дизајн остава врвот вториот штекер слободни за континуирана употреба.Прекуструјна заштита, кога вчитување е над 10 A, уредот ќ turn off!.Z-Бран Фреквенција : 908.Распоред на вашите апарати, ја стартувате тајмерот, или проверка на вклучување/Исклучување На статус да го следат и да се заштеди енергија.НЕ може да се поврзе директно со ЕХО ПЛУС!Z-Бран Фреквенција : 908.FCC & ETL наведени.Следи користење и Зачувување на записи.Оваа Z-Бран smart приклучок е компатибилен со оние Z-Бран хаб : Smart Things, Вера, Fibaro, Homeseer.Тајмерот распоред : Контрола на светла и апликација да дојде на или исклучување преку распоред во одредени пати на ден да се намали вашата електрична сметка, поставување на сопствени сцени со други уреди збогати интелигентен живот.На MP21 ZP е мини приклучок во штекер опремени со Z-Бран способности и енергија мониторинг за дополнителна погодност.Насловна автоматизација е од малку Z-Бран Приклучок за контрола на мали апарати што сакате.Овој паметен приклучок ви овозможува да се поврзете и пристап на апаратот преку заверена Z-Бран центри.Безжична контрола : голем број на видови на оптоварување се поддржани за да се безжично да ги контролира како светилки или мали апарати од било каде и било кое време преку вашиот мобилен уреди.АЛЕКСА & GOOGLE АСИСТЕНТ КОМПАТИБИЛНИ (бара Z-Бран заверена hub).Уживајте во повеќе ефикасен дом.

Параметри на производот