.

Фландрија PrecisionAire 84857.01175235 17.5 од 23.5 од 1 NaturalAire со Сода бикарбона, 4-Пакет

Фландрија PrecisionAire 84857.01175235 17.5 од 23.5 од 1 NaturalAire со Сода бикарбона, 4-Пакет

DEN 674.16

Тековен
Во магацинот.

Искуство на чист воздух разлика.Пакет од 4 филтри за воздух дизајниран со сода бикарбона медиуми за контрола, ги апсорбира и да ги елиминираат офанзива мириси.MERV 8 оценка : ги Отстранува домаќинство прав, полен, нечистотија, а се спори и повеќе.V-pleats обезбеди голем медиумски површина за поефикасна филтрација, додека одржување на струење отпорност на ниски.Секој филтер одржува ефикасност за период до 90 дена.Компатибилен со HVAC системи бараат филтри со големина 17.5" x 23.5".

Параметри на производот