.

Животот Продолжување На Напредни Triple Peptide Серум Шише, 1 Унца

Животот Продолжување На Напредни Triple Peptide Серум Шише, 1 Унца

DEN 1267.20

Тековен
Во магацинот.

Користење на Напредни Triple Peptide Серумот може да резултира во помек, неспокојот, посјајна, младешки изглед на кожата.Напредни Triple Peptide Серум помага да предизвика зголемување на производството на колаген.Напредни Triple Peptide Серум помага во подобрување на антиоксиданс за одбрана и подобрување на мобилната поправка.Животот Продолжување на Напредни Triple Peptide Серум е комбинација од три моќни пептиди дека на клеточно ниво, за да дишат нов живот во процесот на стареење и оштетена кожа.

Параметри на производот