.

Рото Ozark Трага и Ладилникот се Исцеди Plug Собрание

Рото Ozark Трага и Ладилникот се Исцеди Plug Собрание

DEN 215.76

Тековен
Во магацинот.

Вклучува : Исцедете Приклучок, Потрошувачка Plug Заптивка, Потрошувачка Капа, & Tether.Само Одговара : Ozark Трага 52 QT и 73 QT Ладилници.Не се Вклопуваат Ozark Трага 35 QT или 45 QT Тркала и Ладилници.Не Се Вклопуваат Нов Стил Ozark Трага Ладилници - Видете Слики.Надвор Навој Дијаметар 2.25", Целокупната Дијаметар 2.75".Ozark Трага Рото Моделирани Кулер замена на мозоци собранието.Исто така одговара на Dewalt Rotomolded Ладилници Ширина низ надвор од конци = 2.25" Целокупната потрошувачка ширина / дијаметар = 2.75" Вклучува : Исцедете Plug Мозоци Plug Заптивка Мозоци Капа Tether Рото Моделирани Кулер замена на мозоци собранието.Ова е замена на мозоци собранието.Тоа не е наменета за да се retrofit ладилник.НЕ СЕ ВКЛОПУВААТ НОВ СТИЛ OZARK ТРАГА ЛАДИЛНИЦИ.ВИДИ ДОПОЛНИТЕЛНИ СЛИКИ.НЕ СЕ ВКЛОПУВААТ 45 QT ТРКАЛА OZARK ЛАДИЛНИКОТ НЕ ОДГОВАРА 35 QT OZARK ЛАДИЛНИКОТ.САМО ОДГОВАРА : OZARK ТРАГА 52 QT и 73 QT ЛАДИЛНИЦИ.

Параметри на производот