.

Dltmysh Potentiometer 10pcs Rm065 Рм-065 100 200 500 1k 2к 5k 10k 20k 50к 100k 200k 500k 1m Ohm Тример Potentiometer Променлива Отпорник (Отпор : 2К Ohm)

Dltmysh Potentiometer 10pcs Rm065 Рм-065 100 200 500 1k 2к 5k 10k 20k 50к 100k 200k 500k 1m Ohm Тример Potentiometer

DEN 1007.52

Тековен
Во магацинот.

Dltmysh.Контролира брзината на DC-мотор со прилагодување на пулс ширина модулација.Погоден за низок напон и струја.Во текот тековната заштита со 2 amp осигурач - на осигурувачот ќе удар ако има премногу сегашните и може да се поврзе автоматски по осигурувачи кул.На potentiometer има надворешен конекција линија, но без прекинувач.

Параметри на производот