.

4Xem 15Ft Dvi. Г Еден Линк M/M Дигитален Видео Кабел . Dvi За Следење, Видео Уред, Лцд Проектор . 15 Ft . 1 Пакет . 1 X Dvi. D (Единствен. Линк) Машки Дигитален Видео . 1 X Dvi. D (Единствен. Ли?

4Xem 15Ft Dvi. Г Еден Линк M/M Дигитален Видео Кабел . Dvi За Следење, Видео Уред, Лцд Проектор . 15 Ft . 1

DEN 914.40

Тековен
Во магацинот.

Хардвер Конективност.Конектор Кабли. 4 XEM 15 FT DVI-D Еден Линк M/M Дигитален Видео Кабел 4 XEM 15 FT DVI-D Еден Линк M/M Дигитален Видео Кабел - DVI за Следење, Видео Уред, лцд Проектор - 15 ft - 1 Пакет - 1 x DVI-D (Еден Линк) Машки Дигитален Видео - 1 x DVI-D (Еден Линк) Машки Дигитален Видео - Никел Позлатен - Оклопна - Црна 15 FT DVI ЕДЕН ЛИНК M/M CBL Маркетинг Информации : Со висока брзина на дигитален интерфејс до 4.95 Gbits во секунда, 4 XEM е DVI-D Еден Линк кабли обезбеди високо сигурен, чисто дигитално поврзување помеѓу видео уреди, како што се DVI монитори, проектори и повеќе.Две никел позлатен DVI-D (машки, еден линк) конектори обезбеди минимална јачина на тежината при висок квалитет на материјалите и изградба, вклучувајќи 28 AWG бакар проводници, се обезбеди живот на сигурен перформанси.Поврзете се со најдобрите - 4 XEM. 4 XEM опрема е почитуван индустрија широк за неговите високи перформанси, премиум квалитет и трајност.ТИП на ПРОИЗВОД/ КАТЕГОРИЈА : Видео Кабел ДЕЛ# = 4 XDVISMM15 FT Производителот Гаранција : Живот.

Параметри на производот