.

TRQ Огледало Моќ Виткање Загрева Меморија Сигнал центарот на Вниманието Puddle Хром Пар

TRQ Огледало Моќ Виткање Загрева Меморија Сигнал центарот на Вниманието Puddle Хром Пар

DEN 1994.40

Тековен
Во магацинот.

Цел живот Warranty This објектот се поддржани од страна на нашите ограничени доживотна гаранција.Во случај овој објект треба да пропадне поради производствени дефекти во текот на намената, ние ќе го замени дел бесплатно.Оваа гаранција ги покрива трошоците на дел само.Референтен Број(s) : FL3 Z17683 LB,FL3 Z17683 LC,FL3 Z17683 LB,FL3 Z17683 LC.Огледало На Работата : Моќ.Огледало Греење Тип : Загрева.Огледало Сигнал Тип : Го Сигнал.

Параметри на производот