.

8 Мили Reclosable Поли Кеси. 16 x 18

8 Мили Reclosable Поли Кеси. 16 x 18

DEN 532.80

Тековен
Во магацинот.

Нашите Zip Блузи кеси понуда изненадувачки комбинација на чистота и квалитет.Изработени од 100% богородица Ниска Густина Полиетилен (ПЕНП).Смола што ги исполнува ФДУ/USDA спецификации.Овие кеси се избрани за нивната способност да се ривал било reclosable торба и нудат заштеди.Нашиот бренд на reclosable поли кеси понуда изненадувачки комбинација на чистота и квалитет без да се жртвува.

Параметри на производот