.

Мартин AK23 P/Б Обичен Понесе FHP Sheave, 3L/4L Појас Дел, 1 Каналите, 1/2 Род, Класа 30 Сиво Леано Железо, 2.3 OD, 10787 макс. вртежи во минута, 1.76 Теренот Дијаметар/2.1 Податок

Мартин AK23 P/Б Обичен Понесе FHP Sheave, 3L/4L Појас Дел, 1 Каналите, 1/2 Род, Класа 30 Сиво Леано Железо,

DEN 122.64

Тековен
Во магацинот.

Класичната V-појас sheave одговара на широко достапни, класичен профил V-ремени погодни за употреба во многу постоечки диск designs.Class 30 сиво леано железо за отпорност на абење и galling. 3 L/4 L или појас или пресек.Еден ритам за еден појас употреба.Оваа Мартин P/Б обичен понесе FHP sheave со 3 L/4 L или појас дел е направен од 30 сиво леано железо и доаѓа со еден ритам.Тоа е класично V-појас sheave кој одговара на различни широко достапни, класичен профил V-ремени погодни за употреба во многу власта на пренос на дискови.Оваа макара е направен од класа 30 сиво леано железо за отпорност на абење, отпорност, и galling.Тоа има 3 L/4 L или крст дел и еден ритам за употреба со повеќе или здружени појаси.V-појас pulleys (sheaves) се користи во широк спектар на механички и електронски уреди, вклучувајќи HVAC единици, земјоделски машини, преработка на храна опрема и апарати за дома, меѓу другите.V-појас pulleys (sheaves) се компонента во сила пренос диск што пренесува моќта на појас.Обично направени од леано железо, на pulleys и V-ремени дека јамка околу нив натпревар во форма – wide (класични) или тесен, еден или мулти-жлеб.V-појас pulleys се најде во вози дизајни во земјоделството, текстил, печатење, рударство, и канцеларија опрема индустрии.Мартин Затегнувачки & Cid произведува моќ на трансмисија и пренесување на производи.Компанијата, основана во 1951 година, и со седиште во Arlington, TX, обезбедува алатки кои ги исполнуваат Американскиот Национален Институт за Стандарди (ANSI), Националната Aerospace Стандард (NAS), и Германскиот Институт за Normung (DIN) стандарди.

Параметри на производот