.

EMD Millipore PX1405-20 Калиум Хлорид, 50Kg

EMD Millipore PX1405-20 Калиум Хлорид, 50Kg

DEN 16177.68

Тековен
Во магацинот.

EMD Millipore PX1405-20 Калиум Хлорид, 50 кг.Производителот Име : EMD Millipore Corporation.Направен во сад.EMD Millipore PX1405-20 Калиум Хлорид, 50 кг EMD Millipore PX1405-20 Калиум Хлорид, 50 кг Производителот Име : EMD Millipore Corporation Направен во сад.

Параметри на производот