.

SUNPAK АВТО 433AF ФЛЕШ ЗА NIKON W/ ИНСТРУКЦИИ/NE-2D ИНТЕРФЕЈС МОДУЛ

SUNPAK АВТО 433AF ФЛЕШ ЗА NIKON W/ ИНСТРУКЦИИ/NE-2D ИНТЕРФЕЈС МОДУЛ

DEN 1780.80

Тековен
Во магацинот.

SUNPAK АВТО 433 AF ФЛЕШ ЗА NIKON W/ ИНСТРУКЦИИ/NE-2 D ИНТЕРФЕЈС МОДУЛ.ФЛЕШ Е ВО МНОГУ ДОБРА КОЗМЕТИЧКИ СОСТОЈБА СО САМО НЕКОЛКУ МАЛИ SCUFFS И НАЛЕПНИЦА МАРКА.ФЛЕШ БАРА 4 АА БАТЕРИИ ЗА УПОТРЕБА (БАТЕРИИ НЕ СЕ ВКЛУЧЕНИ).МОДУЛОТ ДОАЃА ВО ГОЛЕМА КОЗМЕТИЧКИ СОСТОЈБА ВО ОРИГИНАЛНА КУТИЈА.ИНСТРУКЦИИТЕ КНИШКА Е ВО ДОБРА СОСТОЈБА, СО МАЛИ НОСАТ.ДВЕТЕ ФЛЕШ ЕДИНИЦА И ИНТЕРФЕЈС МОДУЛ НЕ СЕ ТЕСТИРАНИ.

Параметри на производот