.

3M 8810 3.78 x 36yd Бела Акрилна Полимер Термички Проводници Лепило Трансфер Лента, 0.01 Дебелина, 36 yd Должина, 3.78 Ширина

3M 8810 3.78 x 36yd Бела Акрилна Полимер Термички Проводници Лепило Трансфер Лента, 0.01 Дебелина, 36 yd Должина,

DEN 2044.80

Тековен
Во магацинот.

Се користи за создавање на топлина трансфер на патот помеѓу топлина генерирање на компоненти и топлина тоне или други уреди за ладење.Без топлински циклус потребно да се поврзат површини, само треба притисок да се придржуваат.Одлична термичка стабилност.Добра топлинска спроводливост и електрична изолација.Индустриски одделение лента производ.Термички Проводници Лепило Трансфер Лента - 3 M 8810, е 10.0 мили термички стабилни индустриски одделение лента производот се користи за да се создаде преносот на топлината патеки од топлина генерирање на компоненти за да се загрее тоне или други уреди за ладење.Во прилог на обезбедување одлична термичка спроводливост, овој производ ќе се обезбеди електрична изолација помеѓу врзани супстрати.Одликувајќи се со притисок чувствителни лепило, оваа лента ќе не бара никакви термички третман за да се бонд површини.Опис На Производот : . 3 M Термички Проводници Лепило Трансфер Ленти 8805, 8810, и 8815 се дизајнирана за да обезбеди преференцијален топлина за пренос на патот помеѓу топлина-генерирање на компоненти и топлина тоне или други уреди за ладење (на пример, фанови, топлина spreaders или топлина цевки).

Параметри на производот