.

Jeep Возбудливиот - PlayStation 2

Jeep Возбудливиот - PlayStation 2

DEN 479.52

Тековен
Во магацинот.

18 корисничко подесување на Jeep возила - вклучувајќи футуристички концепт автомобили!. 35 интензивна песни - со една главна цел : Освојување на теренот и на елементи и сопственик на планетата!.JEEP неприкосновен Крал на Off Road Авантура, ве поканува да се искачи во седиштето на возачот и искуство трки, како никогаш досега!Од џунглите на Централна Америка за замрзнати Alaskan тундра, ова е авантура трки како тоа би требало да биде!Jeep Возбудувања!И Секој друг?Добива остави зад себе.

Параметри на производот