.

СЕТ НА ДВАНАЕСЕТ - Нерѓосувачки Flatware Путер / Кашкавал Ножеви НОВИ

СЕТ НА ДВАНАЕСЕТ - Нерѓосувачки Flatware Путер / Кашкавал Ножеви НОВИ

DEN 823.20

Тековен
Во магацинот.

Кујнски прибор, приборот за јадење Ножеви Кујна gadget Путер нож Нож Нож за путер Kitche.СЕТ НА ДВАНАЕСЕТ - Нерѓосувачки Путер Сервери НОВИ Кујнски алатки Кујнски ножеви Кујнски прибор, приборот за јадење Ножеви.Ознаката "18/10" на грбот на се справи со Кујна gadget Путер нож Нож Нож за путер Кујнски нож Кујнски алатки Кујнски ножеви.Кујнски прибор, приборот за јадење Ножеви Кујна gadget Путер нож.Нож Нож за путер Кујнски нож Кујнски алатки Кујнски ножеви Кујнски прибор, приборот за јадење Ножеви.Понудена е збир НА ДВАНАЕСЕТ Путер Ножеви во Нерѓосувачки Шема.Не само за путер, овие ќе работат и за Крем Сирење, , желеа, мирудии или сирење топки.

Параметри на производот