.

AMBF Серија Quad-Делукс Топи Разнесени Кертриџ Филтер, Полипропилен Медиуми, 5µ, 2.5 Кертриџ Дијаметар, 30 Кертриџ Должина, Без Core, Core Extender/Пролет Крајот Капа, Тефлон® Запти

AMBF Серија Quad-Делукс Топи Разнесени Кертриџ Филтер, Полипропилен Медиуми, 5µ, 2.5 Кертриџ Дијаметар, 30 Кертриџ

DEN 593.04

Тековен
Во магацинот.

Quad Зона технологија овозможи формирање на 4 одделни филтрација зони во длабочината на филтерот кертриџ.7 бар) @ 155 F (66 C)60 psid (3.AMBF е Топи Разнесени елементи се произведени во куќата со најбрз, повеќето модерна опрема некогаш произведени, кои ви даваат највисок квалитет филтер на пазарот денес.Континуирано 4-зона структура обезбедува ефикасно пред-филтрирање и завршни филтрација.7 бар) @ 155 F (66 C).Advantages Removal од 1um да 100um Quad Зона технологија овозможи формирање на 4 одделни филтрација зони во длабочината на филтерот кертриџ.Елементи се, исто така, произведени со интегриран 3 фаза процес што точно длабочина филтрација.Quad Зона технологија овозможи формирање на 4 одделни филтрација зони во длабочината на филтерот кертриџ.

Параметри на производот

Maximum Forward Differential Pressure40 psid (1.7 bar) @ 155 F (66 C) :