.

1 парче на 100Ft 16/2 16 AWG Мерач Чист Бакар Говорникот Аудио Wire Кабел Бела CL2 во Ѕид

1 парче на 100Ft 16/2 16 AWG Мерач Чист Бакар Говорникот Аудио Wire Кабел Бела CL2 во Ѕид

DEN 451.20

Тековен
Во магацинот.

Тип : 16 Колосек, 2 Диригент Говорникот Жица.Должина : 100ft.Чист Кислород Слободни Голи Бакар Проводници.CL2 Оценет 150 Volts.Стој (ЦМР), Отценети.Тип : 16 Колосек, 2 Диригент Говорникот Жица Должина : 100ft Чист Кислород Слободни Голи Бакар Проводници CL2 Оценет 150 Volts Столб (ЦМР) Номинална Номинална за постојан Во Ѕид Инсталација Висока Влакно Грофот : 65 Насоки По Диригент Јасно да се разликуваат Црвена и Црна внатрешна јакни за утврдување на поларитетот На светот на разликите над стандард 26 влакно говорникот жица Боја : Бела.

Параметри на производот