.

Пренапони Заштитен Уред, Фотонапонски DC Surge Protector Коло Прекинато 2p 20kA Arrester со Telecommand за Компјутерски Центар за Подот Дистрибуција Кутија

Пренапони Заштитен Уред, Фотонапонски DC Surge Protector Коло Прекинато 2p 20kA Arrester со Telecommand за Компјутерски

DEN 467.76

Тековен
Во магацинот.

Оваа фотонапонски surge protector е опремен со 1 scribing и 1 интерфејс, лесно за вас да го инсталирате.Усвојување на plug‑in-модул дизајн, поседуваат лесен и брз модул замена, лесен за употреба.Пренапони заштитен уред донесе супер дебела чип, кој навистина може да се заштити безбедноста на електрични апарати.Производот усвојување на железнички инсталација, многу стабилна.Испуштање струја е 20k A, се многу практични.Фотонапонски surge protector поседуваат визуелна прозорец, прозорец инструкции се јасни на прв поглед.Функција : 1. Фотонапонски surge protector поседуваат визуелна прозорец, прозорец инструкции се јасни на glance2. Усвојување на plug‑in-модул дизајн, поседуваат лесен и брз модул замена, лесно да се use3. Пренапони заштитен уред донесе супер дебела чип, кој навистина може да се заштити безбедноста на електрична appliances4. Производот усвојување на железнички инсталација, многу стабилна.Испуштање струја е 20k A, многу practical5. Оваа фотонапонски surge protector е опремен со 1 scribing и 1 интерфејс, лесно за вас да install Specification : Предмет Тип : Порастот Заштитна Device Model : LT1-20 Product Напон : DC1000 VProduct Ниво : 2p Installation Метод : Железнички installation Discharge Струја : 20k A Пакет Листа : 1 x Пренапони Заштитна Device1 x Scribing1 x Interface Note : 1. Тоа е строго забрането да работат коло прекинувач со влажни раце.2. За време на употреба, тоа е строго забрането да се допре проводници делови.3. За време на одржување, мора да се обезбеди дека производот не е обвинет.4. Тоа е строго забрането да се користи краток спој методи за тестирање на производи.

Параметри на производот

Item Type:
Surge Protective Device
Model:
LT1-20
Product Voltage:
DC1000V
Product Level:
2p
Installation Method:
Rail installation
Discharge Current:
20kA
Package List:
1 x Surge Protective Device :
1 x Scribing :
1 x Interface :
1. It is strictly forbidden to operate the circuit breaker with wet hands. :
2. During use, it is strictly forbidden to touch the conductive parts. :
3. During maintenance, you must ensure that the product is not charged. :
4. It is strictly forbidden to use short circuit methods to test products. :