.

Reskit RS72-0288 - 1/72 Hawker Ураганот Тркала Поставени Доцна Тип 1 за Модел комплет

Reskit RS72-0288 - 1/72 Hawker Ураганот Тркала Поставени Доцна Тип 1 за Модел комплет

DEN 431.76

Тековен
Во магацинот.

Производителот : RESKIT (Украина).Скала : 1/72. Материјал : СМОЛА.Комплет опис : Unpainted, Unassembled.Состојба : Нова.Производителот : Res Kit (Украина) Сериски број : RS72-0288 Тип : Wheels & оружје за Полнење опис : Unpainted, Unassembled, Сетот не содржи бои и лепак Состојба : Нови во Кутија Hawker Ураганот тркала поставени доцна тип 1.

Параметри на производот