.

Tennsco OAP-51-OYS Форумот Агол Пост за П-Линија Shelving, 1 Ширина, 2 Должина, 51 Висина, Остриги

Tennsco OAP-51-OYS Форумот Агол Пост за П-Линија Shelving, 1 Ширина, 2 Должина, 51 Висина, Остриги

DEN 2234.40

Тековен
Во магацинот.

1" Ширина. 2" Должина. 51" Висина.Боја : Остриги.Овој тип на Производ име е Tennsco OAP-51 Форумот Агол Пост за П-Линија Shelving, 1" Ширина, 2" Должина, 51" Висина, Остриги.Се користи за самостојна единици или како задните мислења во врска со beaded стил мислења во предниот дел.Овој производ е произведен во сад.Овој Производ е произведен од страна на Tennsco Корп

Параметри на производот