.

BGS 75112 | Пумпа за Вода Клешти | Box-Заеднички Тип | 300 mm

BGS 75112 | Пумпа за Вода Клешти | Box-Заеднички Тип | 300 mm

DEN 818.16

Тековен
Во магацинот.

Направен од хром vanadium челик.Со притискање заштита.Фалсификувани и закорави.Црна насликани.Печење и трговија, полиран до висока сјај.Натопи-изолирани рачки.Отворање димензии макс. 44 мм.Со менгеме заштита.Фалсификувани и закорави.Црна насликани Печење и трговија полиран до висока сјај.Натопи-изолирани рачки.Отворање димензии : max. 44 мм.Должина : 300 mm.Материјал : хром vanadium челик.Бруто тежина : 602g.

Параметри на производот