.

114 Viton О-Прстен 90A Брегот Црна, Фунта Печат (Пакување од 10)

114 Viton О-Прстен 90A Брегот Црна, Фунта Печат (Пакување од 10)

DEN 261.84

Тековен
Во магацинот.

Повисок durometer вредност укажува на поголема отпорност на вовлекување на скала од 0 до 100, со 100 укажува нема вовлекување.Тие се кружни во форма, со кружен пресек и дупка во центарот, слични на doughnut.Viton има одлична топлина, гориво, и хемиска отпорност.Може да се користи низ широк температура се движат од -15 степени F (-26 степени C) до 400 степени F (205 степени C).Направени од Viton (fluorocarbon еластомер) за употреба со различни хемикалии и горива Во Црна Боја.Брегот durometer е на цврстината на материјалот, и неговата отпорност на постојан вовлекување.Оваа Viton О-прстен има брегот durometer на 75 A.

Параметри на производот