.

Filterbuy 14x20x1 Филтер за Воздух MERV 8, Pleated HVAC AC Печка Филтри (2-Pack, Сребро)

Filterbuy 14x20x1 Филтер за Воздух MERV 8, Pleated HVAC AC Печка Филтри (2-Pack, Сребро)

DEN 543.84

Тековен
Во магацинот.

14x20x1 замена филтри за воздух за вашиот печка, клима уред, или HVAC систем (вистинската големина : 13.50 x 19.50 x 0.75 инчи).MERV 8 синтетички медиуми (да се спореди со MPR 600 s животен век.Плус, индустриски-одделение пијалаци одбор рамки на спарени со двојна жица backings подобрување на структурните интегритетот со нивната способност да издржат топлина до 200° С, а во исто време да издржи изложеност на влага.Инсталацијата е направен едноставна со вклучување на лесна-за-разбере стрелките на рамка која ќе помогне во идентификацијата на насоката на проток на воздух, а потоа начинот на филтерот треба да биде ставен.Дополнително, сите наши компоненти се 100% произведена во сад и дизајниран со еднократно (синтетички) материјали, обезбедување на чиста алтернатива за подобрување на вашиот квалитетот на воздухот.

Параметри на производот